На Київщині згорів цех для вирощування грибів (ФОТО)

Що відомо про пожежу від рятувальників

У Бориспільському районі Київської області сталася масштабна пожежа у господарчій будівлі для вирощування грибів. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, горів цех, де вирощували гриби, у селищі Воронькíв по вулиці Українська. Вогонь охопив площу у понад тисячу квадратних метрів. Пожежу у приватній господарчій будівлі вдалося загасити за годину. Причина пожежі встановлюється. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва вщент згорів дебаркадер. Масштабна пожежа сталася на річці Дніпро. Вогонь міг перекинутись на поруч пришвартований плавзасіб. Пожежу на площі 200 квадратних метрів загасили за півтори години. Дивіться фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, рятувальники показали масштаби пожеж торф’яників на Київщині з висоти. Кадри зроблені у Вишгородському районі Київської області. Два відео з дрону зняли з різницею у добу.

Читайте також, що масштабна пожежа бочок з мастилами сталася у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися