У Києві вщент згоріла пристань на плаву (ФОТО)

Що відомо про пожежу

У Дніпровському районі Києва ліквідували пожежу на дебаркадері. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, горів пришвартований до берега дебаркадер. Пожежа сталася на річці Дніпро, біля вулиці Шептицького, 3-В. Існувала загроза розповсюдження вогню на поруч пришвартований плавзасіб. Пожежу на площі 200 квадратних метрів вдалося загасити за півтори години. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини пожежі встановлюють правоохоронці. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Подробиці спецоперації силовиків можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва стався вибух в багатоквартирному будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


тіна

10 жовтня 2023, 13:00

Хто-небудь донесе до Кличка, щоб зняв дебаркадери біля моста Патона, ці ресторани знищили фактично парк Примакова, прекрасний маленький пляж, як все це остогидло

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися