У Києві чоловік зґвалтував 15-річну дочку своєї колеги

У Києві правоохоронні органи почали розслідування справи про можливе згвалтуванні чоловіком 15-річної дочки своєї колеги по роботі в Дарницькому районі. Про це повідомили в Telegram-каналі dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що інцидент стався в Дарницькому районі столиці на проспекті Петра Григоренка, 11-А. Правоохоронці отримали повідомлення про те, що чоловік вчинив розпусні дії відносно неповнолітньої в суботу близько 4 ранку.

За попередніми даними, мати відпустила свою дочку о другій годині ночі для того, щоб "подзвонити подрузі та перекурити" на загальному коридорі багатоповерхового будинку. Куди поділася дочка, її не цікавило близько півтори години, поки поліцейські не розбудили мати. Дівчина зазначила, що це зробив колега і друг матері, який був в гостях з 18-00 до 02-00. Дівчину забрали в лікарню, чи було згвалтування насправді, буде встановлювати слідство.

Довідка: недавно в Білій Церкві поліція затримала 23-річного чоловіка, який зґвалтував 15-річну дівчину на відпочинку на природі. Молоді люди розпивали алкогольні напої, а ввечері чоловік запропонував дівчині відійти в ліс, щоб поговорити, скористався її безпорадністю і згвалтував.

Про подію заявила сама потерпіла, чоловік був затриманий поліцією.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві в церкві Різдва Христового підлітки почали курити та задувати свічки.

Читайте також, коли добудують Подільсько-Воскресенський міст і  метро на Троєщину.

Джерело: https://t.me/dtpkievua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися