У Києві через ДТП ускладнено рух транспорту та затор

Що відомо про аварії

У Києві через дорожньо-транспортні пригоди було затримано рух трамваїв та спричинені затори. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс" та Патрульної поліції столиці.

За даними КП "Київпастранс", через ДТП, що сталася по вулиці Миропільська — вулиці Юності був затримав рух трамваїв №22, №28, №28д, №33 та №35. На місце аварії викликали поліцію. Згодом рух трамваїв відновили з відхиленням курсування від графіка.

Окрім цього, затримується рух тролейбусів №4, №5 та №7 по Берестейському проспекту, 48 з причини ДТП. На місце викликано поліцію.

Ще одна ДТП сталася перед перехрестям з вулицею Привокзальною. Через аварію є ускладнення руху на Харківському шосе в напрямку Бориспільського шосе. У Патрульній поліції Києва закликали водіїв зважати на цю інформацію під час планування своєї поїздки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області сталася ДТП за участі трьох автомобілей. В аварії травмовані люди. Внаслідок ДТП з травмами до лікарень шпиталізували трьох потерпілих.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Дивіться також фото, як у Києві вщент згоріла пристань на плаву.

Читайте також, що в Обухові сталася смертельна ДТП, в якій загинув пішохід.

Читайте также