У Києві шахраї привласнили квартири двох померлих киян

Фігуранти виготовили фіктивне свідоцтво про шлюб та видавали себе за подружжя

У Києві викрили аферистів, які незаконно захопили квартири двох померлих мешканців міста. В результаті виявилося, що чоловік у віці 52 років та жінка у віці 58 років заволоділи чужим майном, підробивши документи на дві квартири, які розташовані в Дніпровському та Оболонському районах столиці.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Пізніше обвинувачі виготовили фіктивне свідоцтво про шлюб та, представляючи себе як подружжя, звернулися до суду з позовом про поділ майна між ними. Для цього вони також представили суду підроблені правовстановлюючі документи на квартири. Суд задовольнив позов та вирішив питання про поділ майна.

Після рішення цього суду разом із підготовленими документами зловмисники передали приватному нотаріусу та зареєстрували право власності на квартиру за іншим учасником цієї схеми.

Наразі правоохоронці затримали та повідомили про підозру фейковому подружжю. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. На квартири накладено арешт. 

Слідство триває. Проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії для встановлення усіх учасників злочинної схеми. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали троє осіб, які брали участь в організованих злочинних групах. Вони наживалися на українцях, що шукали роботу за кордоном.



Читайте также