Київський суд залишив під вартою столичного торговця новонародженими

Згідно з ухвалою апеляційного суду, зловмисник знову взятий під варту у судовій залі

Після розгляду апеляційної скарги прокуратури київський зловмисник, який торгував новонародженими, знову був взятий під варту. Раніше йому наклали домашній арешт.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Правоохоронні органи столиці припинили функціонування злочинної організації, учасники якої винні у 10 випадках незаконного переміщення немовлят за кордон. В окремих результатах розслідування було встановлено шкоди для 12 осіб, серед яких 2 організатори та 10 активних учасників.

Після ухвалення апеляційного суду знову прийнято рішення взяти злочинця під варту у залі судового засідання. Раніше Оболонський райсуд столиці відмовив прокуратурі у задоволенні клопотання про продовження запобіжного заходу у виді тримання під вартою експравоохоронцю, який продавав немовлят за кордон під виглядом сурогатного материнства. 

Так суд подав до останнього запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю. Не погоджуючись із прийнятим рішенням, прокуратура оскаржила його в апеляційному порядку.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що СБУ викрила у Києві детективне агентство, яке "продавало" дані про особисте життя громадян. Злочинці торгували інформацією із закритих баз даних правоохоронних органів України й незаконно стежили за громадянами.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися