У Центрі Києва напали на військовослужбовця: подробиці

Чоловік йшов територією ботанічного саду

У Києві розшукують зловмисника, який напав на військовослужбовця у центрі столиці. Потерпілого з місця події госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітини.

Про це повідомляє столична поліція. 

За даним фактом правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження. Інцидент стався близько 22.00 години 19 жовтня. До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявлено військовослужбовця з ножовим пораненням. Лікарі одразу госпіталізували потерпілого, а на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці вже провели огляд місця подій і встановили, що чоловік був атакований невідомими особами, які спричинили йому три ножові поранення під час його прогулянки на території ботанічного саду.

Для розкриття цього злочину вже були залучені співробітники карного розшуку, слідчі та дільничі офіцери поліції. Правоохоронні  здійснюють комплекс заходів з оперативного розшуку, а також аналізують записи відеоспостереження з вуличних камер та опитують ймовірних свідків. 

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження - умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що столичні правоохоронці розшукували зловмисника, який напав на двох дітей. Одного хлопчика з ножовим пораненням госпіталізували лікарі. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися