У Київській області сталися ДТП з потерпілими (ФОТО)

Що відомо про аварії від поліції

В Обухівському районі Київської області зіткнулись два автомобілі. Про аварію розповіли у Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, де саме сталася ДТП не повідомляється. Відомо, що водій автомобілю "ВАЗ" не надав переваги в русі та зіткнувся з легковиком Daewoo Lanos. Водіїв доставлено до лікарні з травмами різного ступеня. В поліції Київської області оприлюднили фото з місця ДТП.

Ще одна ДТП сталася в Броварах. За даними поліції Київської області внаслідок ДТП у Броварах травмовано жінку. В поліції заявили, що 35-річний водій автомобілю Volkswagen збив жінку, яка перебігала проїжджу частину в невстановленому місці. Постраждалу доправили до лікарні.

Нагадаємо, у Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. Аварія сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця ДТП. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в ДТП потрапили вантажний та легковий автомобілі. Аварія сталася на 124 кілометрі автодороги Київ — Харків. В напрямку Харкова 39-річна водійка Renault влетіла у відбійник, після цього автівка зіткнулась з вантажівкою Volvo.

Читайте також про подробиці загибелі військового на блокпосту під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися