У Києві чоловіки спалили заживо кривдника дитини (Фото)

У Києві двоє чоловіків жорстоко вбили людину за те, що він образив сина одного з них. Потерпілий отримав серйозні опіки і помер у лікарні. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Києва.

Повідомляється, що у відділ комунікацій Національної поліції Києва повідомили про потерпілого чоловіка, якого помітили перехожі на вулиці в обгорілому одязі. Його із серйозними опіками і травмами побачили ввечері 6 травня на проспекті Георгія Гонгадзе.

Поліція встановила, що чоловік постраждав від рук двох киян, які прийшли для того, щоб помститися за образу сина одного з них. Його знайшли в одному з недобудованих будинків Києва, де побили, а потім підпалили. У потерпілого обгоріло 80% тіла, що і призвело до летального результату.

Правоохоронці затримали підозрюваних. Повідомляється, що раніше вони не притягувалися до кримінальної відповідальності.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб з особливою жорстокістю.

Наразі слідчі готують повідомлення про підозру затриманим і клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу. За такі дії їм може загрожувати покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві чоловік убив свого знайомого через особисту неприязнь.

Читайте також, коли почнуть будівництво нової лінії швидкісного трамвая до Палацу спорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися