Частина вулиць Гостомеля знеструмлена: коли повернеться світло

Енергетики працюють на мережі

Частина вулиць селища Гостомель Київської області тимчасово знеструмлена у зв’язку з проведенням капітального ремонту дороги в Ірпені. На ділянці дороги пошкоджено кабелі електропостачання, що спричинило часткове знеструмлення селища.

Про це повідомили в Гостомельській селищній військовій адміністрації.

Наразі аварійні бригади ДТЕК працюють над виявленням проривів ліній електромереж та здійснять необхідні заходи для відновлення електропостачання. Обіцяють, що до кінця доби проблему буде усунено.

Зазначимо, "Коментарі" писали, що у Ворзелі на території Київської області 25 жовтня заплановано масштабне відключення водопостачання – причиною стане проведення планових ремонтів на водопроводі. За словами комунальників, через проведення цих робіт на вулицях Бориса Лятошинського та Затишної буде відсутнє водопостачання.

Також в компанії "Київгаз" зробили важливу заяву для мешканців української столиці щодо опалення - йдеться про прохання не опалювати свої квартири газовими плитами. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого пресслужбою компанії на її ресурсах.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися