Наслідки буревію ліквідують у Києві (ФОТО)

Що відомо про ситуацію від мерії столиці

У Києві триває ліквідація наслідків буревію. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, у Києві вже виявили майже шість сотень пошкоджених або повалених дерев. Над ліквідацією наслідків негоди працюють понад дві сотні столичних комунальників та понад три десятка одиниць техніки.

"До аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" наразі надійшло 78 дзвінків від киян про повалені або пошкоджені дерева. Першочергово прибирають дерева та гілки, які заважають транспорту, пішоходам, а також несуть небезпеку. Великі гілки та стовбури розкряжовують на місці", — повідомили у КМДА.

Відомо, що рятувальники КАРС відпрацювали 15 виїздів. На семи локаціях прибрали повалені дерева, на восьми – аварійні конструкції. Мова йде про металеві елементи балконів, фасадів, дахів будинків тощо. Ліквідація наслідків негоди у Києві триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зафіксовано декілька випадків травмування людей через негоду, загинули двоє чоловіків. У Шевченківському районі дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм потерпілий помер. Ще один чоловік загинув у Подільському районі. В Оболонському районі поривом вітру відірвало частину металевої конструкції зупинки громадського транспорту та травмувало жінку. У Шевченківському районі жінка отримала травму хребта через падіння гілок. Її госпіталізували до лікарні. На проспекті Берестейському дерево впало на автомобіль. Людина, яка перебувала у транспортному засобі, від госпіталізації відмовилась. Патрульна поліція Києва оприлюднила фото з місць інших надзвичайних подій.

Читайте також, що через негоду електрички у Києві курсують за зміненим графіком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися