На мосту Патона у Києві сталося ДТП: троє постраждалих

В результаті аварії двох пасажирів і водія Daewoo госпіталізували з травмами різної тяжкості

Вночі в Києві на мосту Патона сталася ДТП за участю автомобілів Toyota Land Cruiser і Daewoo Gentra. Аварія сталася після того як водій Toyota виїхав в сторону правого берега і вилетів на зустрічну смугу, де і сталося зіткнення з Daewoo.

За словами одного з водіїв, якому вдалося уникнути зіткнення з Land Cruiser, позашляховик рухався смугою реверсу в сторону центру і його різко стало зносити на зустрічну смугу, де авто врізалося в Daewoo, втратило колесо і влетіло у відбійник.

Очевидець стверджує, що водій Toyota перебував у стані або алкогольного, або наркотичного сп’яніння, оскільки поводився дивно. На даний момент правоохоронці встановлюють всі деталі аварії.

За попередньою інформацією, в результаті аварії двох пасажирів і водія Daewoo госпіталізували з травмами різної тяжкості.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у київському аеропорту мікроавтобус збив п'ятирічну дитину на переході. Подія трапилася  26 грудня, близько 21:00 на території аеропорту "Бориспіль". Внаслідок ДТП дитина була госпіталізована в Бориспільську лікарню для детального обстеження. На разі правоохоронці встановлюють всі деталі події.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися