У Києві пошкоджено найбільший прапор України

Що робитимуть з цим у столичній владі

У Києві буревій пошкодив найбільший прапор України. Про ситуацію розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, у Києві підготовили запасне полотнище замість пошкодженого на флагштоку головного прапора України. Як заявив заступник голови Київській міській державній адміністрації Вячеслав Непоп, через екстремальні погодні умови поривами вітру був пошкоджений найбільший прапор України.

"Напередодні його приспустили для збереження цілісності. Міцне вітростійке полотнище не витримало негоди, яка вирує у столиці. Однак на такі випадки ми і передбачили запасні елементи", – заявив Непоп.

Зараз пошкоджені залишки полотнища з флагштока зняли. Новий прапор України замайорить над київськими схилами, щойно поліпшиться погода. Споруда флагштока у Києві є найбільшою в Україні, висота – майже 90 метрів, вага – 32 тони. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зафіксовано декілька випадків травмування людей через негоду, загинули двоє чоловіків. У Шевченківському районі дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм потерпілий помер. Ще один чоловік загинув у Подільському районі. В Оболонському районі поривом вітру відірвало частину металевої конструкції зупинки громадського транспорту та травмувало жінку. У Шевченківському районі жінка отримала травму хребта через падіння гілок. Її госпіталізували до лікарні. На проспекті Берестейському дерево впало на автомобіль. Людина, яка перебувала у транспортному засобі, від госпіталізації відмовилась. Патрульна поліція Києва оприлюднила фото з місць інших надзвичайних подій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися