На трасі Київ — Чернігів сталися дві ДТП з вантажівками (ФОТО)

Що відомо про аварії

У Київській області на автомобільній трасі Київ — Чернігів сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участі вантажівок. Про це розповіли в регіональній патрульній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, одна з ДТП сталася на 23 кілометрі автодороги Київ — Чернігів. Водій вантажівки Man під час перелаштовування на іншу смугу руху не надав перевагу у русі мікроавтобусу Mercedes-Benz Sprinter. В наслідок цього водій вантажівки зіткнувся з мікроавтобусом.

Ще одна ДТП сталася на 28 кілометрі автодороги Київ — Чернігів. Тут в аварію потрапили вантажівка Volvo FH12 та легковий автомобіль Chevrolet Lacetti.

"Прибувши на місце автопригоди інспектори встановили, що водій вантажівки не надав перевагу у русі авто Chevrolet, що рухалося у попутному напрямку по тій смузі, на яку мав намір перелаштуватися водій вантажівки. Як наслідок, він скоїв зіткнення з легковим автомобілем", — заявили у Патрульній поліції Київської області.

Правоохоронці порядку склали на водіїв-порушників адміністративні протоколи. В Патрульній поліції оприлюднили фото з місць ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. ДТП сталася на вулиці Великій Васильківській. Внаслідок аварії автомобіль двоє потерпілих, водій та пасажир, вивільнились з понівеченого автомобілю самостійно.

Нагадаємо, у Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. Аварія сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця ДТП. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області вантажівка збила жінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Боря

31 жовтня 2023, 14:35

Бідося! той сморід на говновозі на свалку незаконну пер

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися