Під Києвом через ДТП утворився затор

Що відомо про аварію

У Бучі сталася дорожньо-транспортна пригода, через яку утворився затор на дорозі. Про це повідомили у Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Бучі, аварія сталася по вулиці Яблунської. Через ДТП рух транспорту обмежений.

"На перехресті вулиці Яблунськоі та дороги з Ворзеля сталася ДТП: пікап не розминувся з вантажівкою. На місці події працюють поліція та медики. Водій та пасажири пікапа отримали травми, а водій фури не постраждав", — йдеться у повідомленні Бучанської міської ради.

Через ДТП на трасі з боку Ірпеня утворився затор. Водіїв закликали врахувати цю інформацію під час планування свого маршруту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області на автомобільній трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП. Водій вантажного автомобілю збив молодого чоловіка та зник з місця аварії. Від отриманих травм потерпілий помер.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася сьогодні, 1 листопада, у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві обмежили швидкість руху автомобільного транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися