П’яний водій намагався втекти від патрульних у Києві та потрапив у ДТП (ФОТО)

Про інцидент та аварію розповіли в поліції

У Києві нетверезий водій намагався втекти від правоохоронців та потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, в Оболонському районі Києва сьогодні, 1 листопада, патрульні помітили автомобіль Lada, який порушив Правила дорожнього руху. На вимогу зупинитись водій не відреагував та пришвидшив рух.

"Порушник намагався уникнути покарання, однак йому це не вдалося. Під час руху, він не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору. На щастя, ніхто не постраждав", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Правоохоронці поспілкувалися з водієм та помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти алкотест Драгер. Прилад зафіксував 1,82 проміле алкоголю. На водія поліцейські склали низку адміністративних протоколів. У Патрульній поліції Києва оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області на автомобільній трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП. Водій вантажного автомобілю збив молодого чоловіка та зник з місця аварії. Від отриманих травм потерпілий помер.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася сьогодні, 1 листопада, у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві обмежили швидкість руху автомобільного транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися