У Броварах на смерть розбився чоловік

Що відомо про трагедію

У Броварах під час виконання будівельних робіт на смерть розбився чоловік. Про це повідомили у Національній поліції України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, загинув 33-річний чоловік, впавши з висоти четвертого поверху.

"Правоохоронці на місці інциденту встановили, що під час виконання фасадних робіт 33-річний чоловік через власну необережність впав із висоти четвертого поверху. На жаль, від отриманих травм потерпілий помер на місці", — йдеться в повідомленні регіональної поліції.

Слідчі розпочали досудове розслідування. Інші обставини трагедії в поліції не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин організував крадіжку обладнання з філії підприємства критичної інфраструктури. Четверо фігурантів кримінальної справи вночі винесли зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4,4 мільйонів гривень. Учасники оборудки ретельно готувалися до цього. Вони відстежували маршрути руху охорони промислового об'єкта та вивчили розташування камер нагляду.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася сьогодні, 1 листопада, у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, як у Київській області розкрили замах на вбивство.

Читайте также