У Києві через ДТП обмежено рух транспорту

Що про аварію розповіли в поліції

У Києві через дорожньо-транспортну пригоду обмежено рух транспорту. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася у Києві на Берестейському проспекті.

"До уваги учасників дорожнього руху. У зв'язку з ДТП на проспекті Берестейському (перед поворотом на вулицю Зоологічну) рух транспорту ускладнений. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!" — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Подробиці ДТП правоохоронці не повідомляють. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розкрили замах на вбивство. За даними слідства, двоє чоловіків спланували вбивство 45-річного мешканця Бучі. Спершу вони слідкували за його будинком, а наміченого дня прибули до двору. Один із нападників підбіг до потерпілого, коли той виганяв автомобіль, і зробив вісім пострілів у бік водійського крісла.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися