На виїзді з Києва через ДТП утворились затори

Що треба знати водіям

На виїзді з Києва через дорожньо-транспортну пригоду ускладнено рух автомобільного транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції України, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася на Брест-Литовському шосе. Подробиці аварії правоохоронці не повідомляють.

"Увага! У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою, що сталася на виїзді з міста Києва на Брест-Литовському шосе рух транспорту ускладнений. На місці патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції України.

Водіїв закликали планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розкрили замах на вбивство. За даними слідства, двоє чоловіків спланували вбивство 45-річного мешканця Бучі. Спершу вони слідкували за його будинком, а наміченого дня прибули до двору. Один із нападників підбіг до потерпілого, коли той виганяв автомобіль, і зробив вісім пострілів у бік водійського крісла.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте также