Під Києвом п’яний водій влаштував перегони з патрульними

Що відомо про інцидент від патрульних

У Софіївській Борщагівці нетверезий водій, який порушив Правила дорожнього руху, намагався втекти від патрульних. Подробиці розповіли у Патрульній поліції в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, напередодні патрульні інспектори за порушення Правил дорожнього руху зупинили у Софіївській Борщагівці автомобіль Suzuki Grand Vitara. Це сталося на вулиці Озерній близько 23:00. Під час спілкування з водієм поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест, результат якого склав 2,34 проміле алкоголю у крові. Цей показник перевищує встановлену норму майже у 12 разів. Поки інспектори складали адміністративні протоколи, чоловік сів за кермо та поїхав. Патрульні поїхали по нього.

"Хоча вони подавали сигнали за допомогою маячків синього та червоного кольорів і гучномовця, водій ігнорував всі вимоги поліцейських про зупинку. Після недовготривалого переслідування, екіпаж патрульних зупинив втікача шляхом блокування транспортного засобу", — розповіли у Патрульній поліції Київської області.

Водія відсторонили водія від керування автомобілем та склали на нього адміністративні протоколи.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва затримали наркокур’єрку з "товаром". Під час огляду автомобілю поліцейські знайшли 11 поліетиленових пакунків, захованих у покришці. Ще один пакунок був у жінки в сумці. У згортках знаходились психотропи вагою близько одного кілограма кожний. Наркотики вилучили. Експертиза показала, що вилучені психотропи – це солі Альфа-PVP. Вартість психотропних речовин оцінили у близько 20 тисяч доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили шахрайство під виглядом надання фінансової допомоги переселенцям. Про аферистів в поліцію повідомили представники одного з державних банків. У фінансовій установі заявили, що невідомі особи представляючись банкірами, знімають гроші з рахунків клієнтів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві через зауваження водій жорстоко побив пішохода.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися