У Києві чоловік жорстоко побив і пограбував літню матір свого сусіда (Фото)

У Подільському суді столиці судитимуть чоловіка, який жорстоко побив і пограбував матір свого сусіда, поки той спав. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції Києва.

Правоохоронці повідомили, що злочин було скоєно в лютому 2021 року в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Василя Порика в Києві. Дільничний офіцер поліції отримав повідомлення від одного з мешканців будинку про те, що у його матері стався конфлікт з сусідом, після чого відправився за вказаною адресою, щоб з'ясувати всі обставини інциденту.

Після прибуття на місце подій правоохоронці поспілкувалися з жінкою, яка розповіла, що кілька днів тому до її синові прийшов в гості сусід, з яким вони разом почали пити алкоголь. Зловмисник дочекався, поки його товариш піде спати, після чого побив потерпілу і забрав з квартири золоті прикраси та техніку.

Поліція провела обшук у квартирі підозрюваного, де виявила все вкрадене майно потерпілої. Зловмисником виявився 51-річний житель Донецької області, якого затримали і оголосили про підозру.

На сьогодні правоохоронці закінчили досудове розслідування і направили матеріали справи до Подільського суду столиці. За скоєне зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в метро Києва жінка народила прямо в підземному переході.

Читайте також реакцію НАН на інформацію про загрозу аварії на ЧАЕС.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися