У Києві в ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами (ФОТО)

Що відомо про аварію та потерпілих

Столичні поліцейські встановлюють обставини ДТП за участі двох маршрутних автобусів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України у Києві.

За даними правоохоронців, ДТП сталася сьогодні, 8 листопада, опівдні. На проспекті Перемоги зіткнулися два маршрутних автобуси. На місце аварії прибули слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку, патрульні поліцейські та лікарі.

"На дорозі через не визначення першочерговості проїзду відбулось зіткнення двох громадських транспортних засобів. Внаслідок автопригоди постраждало семеро пасажирів, двох з яких госпіталізовано до медичного закладу", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Києві.

На місці ДТП працюють правоохоронці. В поліції оприлюднили фото з місця аварії.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, як на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте также