В селі під Броварами згорів приватний будинок (ФОТО)

Що відомо про пожежу від рятувальників та поліції

У Броварському районі Київської області згорів приватний будинок. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася сьогодні, 8 листопада, в селі Богданівка Великодимирської територіальної громади. Близько другої години ночі про пожежу повідомили рятувальників. Горів двоповерховий приватний житловий будинок. Під час пожежі рятувальники знайшли тіло чоловіка 1949 року народження. Загасити вогонь вдалося за півтори години.

Правоохоронці з'ясували, що займання відбулося на другому поверсі будівлі. У цей час у кімнаті перебував 74-річний господар. Внаслідок пожежі пенсіонер загинув. Причиною загорання могло стати порушення правил пожежної безпеки. За фактом пожежі розпочали досудове розслідування. В поліції Київської області оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися