У Києві врятували жінку від самогубства (ВІДЕО)

Що відомо про інцидент

У Києві правоохоронці надали допомогу жінці, яка намагалася вчинити самогубство. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, подія трапилася сьогодні, 8 листопада, вночі у Дарницькому районі Києва. До поліції зателефонував схвильований чоловік та повідомив, що знайома надіслала йому повідомлення, зі змісту якого він зрозумів, що вона намагається вкоротити собі віку. Чоловік додав, що перебуває за іншою адресою.

Патрульні інспектори прибули за вказаною адресою та піднялися до квартири. Двері помешкання відчинив чоловік, який розповів, що його співмешканка зачинилася у ванній кімнаті, де перебуває вже тривалий час. Чоловік навіть не підозрював про її наміри. Патрульні спробували поспілкуватися з жінкою, але на їхні запитання вона не відповідала. Тож інспектори власними силами відчинили двері до ванної, наклали пов'язку на травмовану руку жінки та викликали медиків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися