Підлітки розгромили вагон приміського поїзда Яготин-Київ

Що відомо про акт вандалізму на залізниці

Поліція встановила підлітків, які розгромили вагон приміського поїзда Яготин — Київ. Про це повідомили в компанії "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

За даними перевізника, на перегоні Бориспіль — Баришівка поблизу міста Бориспіль підлітки пошкодили вікно та три сидіння у вагоні електрички №6922 сполученням Яготин — Київ. В мережі з’явилося відео інциденту.

"Бориспільським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Київській області оперативно встановлено осіб. Ними виявилися підлітки 2008-2009 років народження. Діти разом з батьками та викладачами запрошені для складання матеріалу", — повідомили в "Укрзалізниці".

Підлітки, які пошкодили приміський поїзд Яготин — Київ, виявилися учнями восьмого класу ліцею в Бориспільському районі Київської області. В "Укрзалізниці" сподіваються на повну компенсацію нанесених збитків від пошкодження електрички.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися