Під Києвом таксист жорстоко вбив свою тітку через гроші (Фото)

У селищі Тарасівка Київської області чоловік вбив свою тітку, щоб пограбувати її та розрахуватися з боргами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Небитов.

Повідомляється, що вбивство, на перший погляд, виглядає як нещасний випадок. Насправді це було детально спланований розбійний напад. Оперативники забійного відділу карного розшуку і слідували протягом доби покроково встановили всі обставини загибелі жінки і вирахували зловмисника.

В результаті слідчо-оперативних дій поліція затримала 31-річного таксиста. Він набрав дуже багато боргів і для того, щоб розрахуватися з ними, він спочатку спланував, а потім напав на власну тітку.

Зловмисник приїхав 11 травня з Одеси до своїх родичів в Тарасівку Київської області. Він долежати, поки господар будинку піде на чергування, напав на родичку і забрав з дому всі гроші.

Поки потерпіла перебувала в безпорадному стані, зловмисник намагався зімітувати нещасний випадок, а саме падіння з висоти, через що жінка загинула не місці не приходячи до тями.

Поліція затримала оперативники за гарячими слідами, коли він уже був в Одесі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві чоловік жорстоко побив і пограбував літню матір свого сусіда.

Читайте також про пологи жінки в переході метро "Лісова".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


4

15 травня 2021, 14:44

https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/2126-v-kieve-muzhchina-zhestoko-izbil-i-ograbil-pozhiluyu-mat-svoego-soseda-foto.html

4

15 травня 2021, 14:44

Какой ужас

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися