У Києві на Оболоні в озері втопився молодий хлопець (Фото)

Минулого тижня на столичній Оболоні сталася смертельна трагедія. В озері Опечень знайшли тіло потонулого 24-річного хлопця, який відпочивав з друзями. Про це повідомили в прес-службі Державної служби надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що рятувальники прибули на місце подій і виявили тіло молодого чоловіка на глибині 6 метрів в 15 метрах від берега озера. За допомогою водолазно-рятувального обладнання, тіло потопельника вдалося доставити на берег.

Загиблого передали слідчо-оперативній групі для встановлення причин і обставини трагічної події. За попередньою інформацією, хлопець відпочивав на березі озера в компанії друзів. За статистикою, вживання алкоголю на воді найчастіше стає причиною нещасних випадків.

Нагадаємо, що в Подільському суді столиці судитимуть чоловіка, який жорстоко побив і пограбував матір свого сусіда, поки той спав. До її синові прийшов в гості сусід і вони разом почали випивати. Зловмисник дочекався, поки його товариш піде спати, після чого побив потерпілу і забрав з квартири золоті прикраси і техніку.

На сьогодні правоохоронці закінчили досудове розслідування і направили матеріали справи до Подільського суду столиці. За вчинене зловмисникові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в метро Києва жінка народила прямо в підземному переході.

Читайте також реакцію НАН на інформацію про загрозу аварії на ЧАЕС.

Джерело: https://kyiv.dsns.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися