У Київській області врятували життя козулі (ФОТО)

Що відомо про порятунок тварини

Бориспільські патрульні допомогли врятувати життя козулі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції в регіоні.

За даними відомства, під час патрулювання автомобільної дороги Київ — Чернігів, неподалік селища міського типу Калинівка, патрульні побачили на узбіччі проїзної частини молоду козулю, яка лежала та не могла рухатися. Поліцейські вирушили до тварини, оглянули її та виявили травми, ймовірно, отримані внаслідок наїзду автомобіля.

"Охоронці порядку повідомили про виявлену тварину зоозахисницю, яка прибула на місце події та надалі транспортувала козулю до центру порятунку диких тварин. Вона залишатиметься в закладі для проходження реабілітації", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції України у Київській області.

З’ясувалось, що козулю забрали до Центру порятунку диких тварин.

"У цю темну годину ночі нам довелося стати свідками трагедії. Це дійсно дуже важка ситуація, і ми виявилися в складному положенні, реагуючи на подію навіть у серед ночі. О 2:20 був телефонний дзвінок від поліції, яка повідомила про двох збитих косуль на трасі в Броварському районі", — розповіли в організації.

Зоозахисники одразу виїхали на місце. Прибувши на місце події виявилося, що одна косуля (дівчинка) мертва, друга жива, але без чутливості задньої частини.

"Справжньою трагедією стає не лише сама подія, але і безжалісна безучасність під час її наслідків. Водій, в одну мить зламавши два життя, який навіть не намагався допомогти та повідомити про трагедію, залишає на серці гірку печаль. Дуже вдячні патрульним поліцейським Борисполя, що побачивши збитих косуль не пройшли повз, а викликали нас, дочекалися і допомагали вантажити", — йдеться в повідомленні Центру порятунку диких тварин.

Згодом стало відомо, що козулю приспали, оскільки травми виявилися несумісними із життям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри.

Дивіться фото, як Київський зоопарк показав чарівних папуг у новій домівці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися