Київський зоопарк показав чарівних папуг у новій домівці (ФОТО)

У пернатих є навіть власна розважальна зона

У Київському зоопарку для родини папуг-монахів облаштували новий всесезонний будиночок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Працівники столичного зоопарку власноруч збудували для пернатих ЖК "Дружній". Усередині розмістили каскади гнізд, а на "прибудинковій території" облаштували розважальну зону. Тут є різноманітні присади, годівнички, гойдалки, драбинки, канати та гризунки. Папуги-монахи, на відміну від своїх сородичів, самостійно будують гнізда, тому для них у Київському зоопарку заготували понад п’ять кілограмів порізаних хворостин.

Подивитися, як пернаті облаштовують новий дім, можна щодня:

·       понеділок – з 12:00 до 15:00;

·       з вівторка до неділі – з 10:00 до 15:00.

На території Київського зоопарку дозволено перебувати до 16:30.

Окрім того, у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві 11-12 листопада відбудеться перший всеукраїнський фестиваль, присвячений Дню винороба України. З нагоди щорічного святкування Дня винороба України та з метою підтримки та популяризації вітчизняних виробників вина в столиці пройде перший фестиваль “День винороба”, на якому буде представлена продукція з усіх куточків України. В рамках цієї події гостям буде продемонстровано як старовинні традиції, так і сучасний підхід українського виноробства. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві встановили інсталяцію з пошкодженим евакуаційним поїздом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися