Нерозділене кохання: під Києвом чоловік підірвав себе гранатою

У селищі Жоравка Яготинської окремої територіальної громади Київської області чоловік підірвав себе на гранаті і загинув від отриманих травм. Про це повідомляє портал "Моя Київщина" з посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що трагедія трапилася в понеділок, 17 травня. Місцевий житель підірвався на вибуховому пристрої. Гранату він зберігав в господарській будівлі (сараї), в результаті вибуху чоловік отримав несумісні з життям травми.

Також повідомляється, що загиблий був ветераном російсько-української війни на Донбасі. Згідно з попередніми даними, чоловік сам підірвав себе через нерозділене кохання.

Нагадаємо, що столичний суд Деснянського району виніс рішення у справі про страшне вбивство 6-річну дитину на вулиці Шолом-Алейхема в червні 2020 року, коли чоловік жорстоко побив і викинув у вікно сина своїх знайомих.

Трагедія сталася 25 червня 2020 року на вулиці Шолом-Алейхема, маленького хлопчика, який випав з вікна багатоповерхового будинку доставили в лікарню у важкому стані. Його батьки виправдовували кривдника дитини та запевняли поліцейських, що він сам випав з вікна. Незабаром стало відомо, що лише частина травм була отримана після падіння.

Стало відомо, що дитину  вбив його хресний. Того вечора він розпивав алкоголь разом з іншими родичами. Лікарі боролися за життя 6-річного хлопчика, проте після низки важких операцій він помер.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на Оболоні в озері втопився молодий хлопець.

Читайте також про зґвалтування 5-річної дівчинки під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися