На Київщині легковик збив школяра (ФОТО)

Дитина вибігла зі шкільного автобусу

У Гостомелі легковик збив дванадцятирічного хлопця. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України в Київській області.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні, коли 53-річний водій "Ford" здійснював об’їзд шкільного автобуса в районі зупинки.

"У цей час перед автобусом на дорогу вибіг 12-річний пішохід. Внаслідок зіткнення з авто, хлопчик отримав травму голови та садна на руках та ногах. Його оглянули медики", — заявили у Національній поліції України в Київській області.

Поліцейські вкотре закликали водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, безпечної відстані та швидкісного режиму, а пішоходів — у темний час доби носити світлий одяг та світловідбиваючі елементи. У Національній поліції України в Київській області оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок ворожого обстрілу, що стався 11 листопада, постраждалих немає. Однак в регіоні було пошкоджено вибуховою хвилею та внаслідок падіння уламків 18 будинків, низку господарських приміщень, парканів та одне з приватних підприємств. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що друга у листопаді атака ворожих безпілотників по Києву успішно відбита силами Протиповітряної оборони України. Дрони російських окупантів були запущені з південного напрямку. Аби дістатися столиці, "шахеди" пролетіли приблизно тисячу кілометрів.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".

Читайте також, як п’яний водій позашляховика розтрощив фасад будинку на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися