Батьки померли від коронавiрусу: в Києві 15-річний хлопець стрибнув з моста (Фото)

У Києві врятували 15-річного хлопця, який намагався покінчити життя самогубством, коли стрибнув з одного зі столичних мостів в понеділок, 17 травня. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції Київської області.

Повідомляється, що житель Фастівського району пішов з дому рано вранці 17 травня. 15-річний хлопець залишив записку, в якій повідомив про  намір накласти на себе руки.

На пошуки хлопця направили десятки правоохоронців, а також авіаційну розвідку, проте знайти його не встигли. Підліток стрибнув з моста в Києві, його вдалося госпіталізувати. Стан хлопця оцінюють як важкий.

Також повідомляється, що в березні потерпілий втратив двох батьків, які померли від ускладнень, викликаних COVID-19.

Нагадаємо, що раніше в Яготинської територіальній громаді ветеран АТО підірвав себе гранатою через нерозділене кохання. Він зберігав вибуховий пристрій у себе вдома і після вибуху отримав травму, несумісні з життям.

Також Деснянський суд столиці виніс рішення у справі про вбивство 6-річного хлопчика його хрещеним. Після розпиття алкогольних напоїв зловмисник побив дитину і викинув його з вікна багатоповерхового будинку. Хлопчик помер у лікарні від отриманих травм.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на Оболоні в озері втопився молодий хлопець.

Читайте також про зґвалтування 5-річної дівчинки під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися