У Києві шукають чоловіка з інвалідністю, який пропав безвісти (Фото)

Поліція столиці розшукує зниклого безвісти Грохольського Івана Ігоровича 1989 року народження, який не виходить на зв'язок з 13 травня. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що в Деснянське районне управління поліції звернулася мати зниклого 31-річного киянина. Вона заявила, що 13 травня її син пішов з дому на вулиці Будищанська і досьогодні не повернувся.

Слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за статтею про зникнення людини безвісти, правоохоронці з'ясували, що чоловік має інвалідність і має захворюванням ДЦП, повільно ходить, при ходьбі кульгає з нахилом вперед.

На вигляд зниклому чоловікові близько 30 років, зріст близько 180 сантиметрів, худорлявої статури, має коротке темне волосся і карі очі. Він був одягнений в чорну об'ємну куртку з капюшоном, сірий светр, вельветові штани чорного кольору і темно-коричневі черевики.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто міг бачити зниклого і може допомогти у встановленні його місцезнаходження, повідомити в правоохоронні органи за номерами 102 або до чергової частини Деснянського управління поліції - 044-515-87-83, 067-650-69-22.

Нагадаємо, що під Києвом ветеран війни на Донбасі підірвав себе гранатою через нерозділене кохання. Чоловік зберігав боєприпас у себе вдома і після вибуху отримав поранення, несумісні з життям.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві силовики прийшли додому до мера Віталію Кличку.

Читайте також, коли варто чекати подорожчання проїзду в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися