Патрульні повідомили скільки вже сталося аварій у Києві в перший день снігопаду

Для прибирання снігу в столиці задіяно 255 одиниць спецтехніки

Від ранку на автодорогах Києва сталося вже 13 аварій, серед них 1 ДТП з травмованими, в якій одна людина загинула.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва. 

Екіпажі патрульної поліції спрямовані на забезпечення безпеки на дорогах та можуть регулювати рух, якщо це необхідно, щоб уникнути небезпечних ситуацій. Для збирання снігу в столиці задіяно 255 одиниць спеціальної техніки. Першочергово роботи з прибирання снігу забезпечуються на спусках, підйомах, мостах та основних дорогах міста. За прогнозами Українського гідрометцентру на 23 та 24 числа очікується помірний мокрий сніг, що може призвести до утворення ожеледиці на дорогах.

Правоохоронці закликають водіїв не паркувати автівки на бордюрах, щоб не пошкодити роботу спеціальної техніки. Будьте обережні на дорозі та відстежуйте зміни в дорожній ситуації. У разі виникнення небезпечних ситуацій — телефонуйте на спеціальний номер 112.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що зранку, 22 листопада, на Броварському проспекті сталась смертельна аварія за участі двох легкових автомобілів. Рух транспорту на в'їзді в місто - ускладнений, спостерігаються затори.   На цей час встановлено, що водійка автомобіля "Смарт" 1992 року народження не справилася із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися