18 ножових поранень: у Києві жорстоко вбили молодого хлопця (Фото)

У Києві жорстоко вбили 27-річного молодого чоловіка в Дніпровському районі. На його тілі виявили численні побої та 18 ножових поранень. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції Києва.

Повідомляється, що подія трапилася вранці в Дніпровському районі столиці. Близько 7 ранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого жителя, який повідомив, що знайшов на вулиці новаторів тіло чоловіка без ознак життя.

На місце подій прибули слідчо-оперативні групи, а також кінологи зі службовими собаками. Після прибуття за адресою правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Під час огляду тіла загиблого судмедексперт встановив, що на тілі вбитого близько 18 ножових поранень, а також численні побої. Після проведення експертизи буде встановлена причина смерті 27-річного місцевого жителя.

На цей час співробітники карного розшуку проводять оперативні заходи для встановлення причетних. За фактом події почато кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закривають один з входів в метро "Позняки".

Читайте також, коли в Києві підвищать проїзд в транспорті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися