Під Києвом збили дрон, націлений на об’єкт критичної інфраструктури

Наслідки повітряної атаки безпілотниками у Вишгороді

У Вишгороді під час останньої наймасовішої атаки на Київ "шахедами" збили дрон, який прямував в дуже важливий об’єкт критичної інфраструктури. Про це розповів Вишгородський міський голова Олексій Момот, передають "Коментарі".

За його словами, безпілотник російських окупантів у Вишгороді збили бійці добровольчого формування. Однак внаслідок падіння уламків у місті пошкоджено багатоповерхова житловий будинок.

"Внаслідок збиття  ворожого БПЛА вибуховою хвилею було пошкоджено 42 вікна (загальною площею 220,16 м.кв.) в багатоповерховому будинку по вулиці Шолуденка та перебито кабель високої напруги високовольтної лінії. На щастя, все обійшлося без людських жертв", — повідомив Момот.

Мер Вишгорода додав, що відновлювальні роботи по пошкодженому житловому будинку розпочалися негайно. Заміна вікон відбудеться в рамках віконної програми, яка створена американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF). 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок чергової повітряної атаки безпілотниками-камікадзе є потерпілі та руйнування у кількох районах столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, після потужного обстрілу дронами у Києві залишилися без світла десятки житлових будинків та понад сотні установ. Тривають роботи з відновлення. Окрім того, під час обстрілу на Київщині відключалися повітряні лінії 330 кВ. 

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили фото наслідків повітряної атаки на столицю.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".

Читайте також, що на Київщині збиті дрони пошкодили будинки та підприємство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися