На трасі у Київській області вщент згорів автомобіль (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Броварському районі Київської області рятувальники ліквідували загорання автомобіля. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні.

За даними відомства, пожежа сталася сьогодні, 28 листопада, вранці. На автомобільній трасі між селами Тарасівка та Жердова у Великодимерській територіальній громаді горів легковий автомобіль Volkswagen Polo. Загасити вогонь рятувальникам вдалося за пів години. Однак за цей час автівка вщент знищена вогнем.

Жертв та постраждалих немає. Причину пожежі встановлюють. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася пожежа у кафе, розташованому на вулиці Хорива. Загасити вогонь рятувальникам вдалося менш ніж за годину. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області сталася масштабна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, ще двоє травмовані. Поблизу Ірпеня зіткнулись два автомобілі Mercedes. ДТП сталася в селі Романівка. В поліції та ДСНС оприлюднили фото з місця смертельної аварії. На фото рятувальників видно, що один із автомобілів належить медикам.

Читайте також, як потужний вибух вщент зруйнував будинок на Київщині.

Читайте также