У Києві рецидивіст задушив петлею знайомого

Чоловік удруге скоїв вбивство

Київська Шевченківська окружна прокуратура винесла вирок 31-річному чоловіку з Черкаської області за умисне вбивство, яке сталося повторно. Зимою 2021 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, втягнувся в конфлікт зі знайомими і вбив його. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Чоловік уже був засуджений у березні 2019 року до 8 років і 2 місяців заявки волі за аналогічний злочин, але в квітні 2019 року він вийшов на волю за "Законом Савченко" та переїхав у приміщення теплотраси в Києві.

Взимку обвинувачений під час вживання спиртних напоїв вступив у конфлікт зі знайомим та заподіяв останньому смерть. Згідно висновку експерта смерть потерпілого настала від механічної асфіксії в результаті удавлення петлею.

У ході судового розгляду обвинувачений свою провину не визнав та у вчиненому не розкаявся. За сукупністю доказів сторони обвинувачення чоловіка визнано винним в інкримінованому злочині та засуджено до 14 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Оболонському районі Києва затримали чоловіка, який ледь на вбив знайомого. За даними відомства, в поліцію звернулася жінка та повідомила, що на вулиці Левка Лук’яненка чоловік вдарив людину ножем.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися