Масштабна пожежа вщент знищила великий офіс (ФОТО)

Рятувальники ліквідували пожежу в офісно-торгівельній будівлі

У Броварському районі Київської області сталася пожежа в офісно-торгівельній будівлі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в офісно-торгівельній будівлі у селі Літки Зазимської територіальної громади по вулиці Шевченка.

"По прибуттю на місце виклику встановлено, що загорання виникло на другому поверсі офісного приміщення", — повідомили в ДСНС у Київській області.

Внаслідок пожежі знищено офісно-торгівельну будівлю на площі 400 квадратних метрів. Загасити вогонь вдалося за понад дві години. Причина загоряння встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області внаслідок ДТП є загиблі й травмовані. Смертельна аварія через негоду трапилась у місті Кагарлик. Біля АЗС “Укрнафта” зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП двоє людей загинуло, і ще дві людини отримали травми. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також про смертельну ДТП у Бориспільському районі Київської області.

Читайте также