З багатоповерхівки у Київській області евакуювали десятки людей через пожежу

Що відомо про надзвичайну ситуацію від рятувальників

В Обухівському районі під час гасіння пожежі з будинку евакуювали понад пів сотні людей. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася сьогодні, 4 грудня, вночі. Горіла квартира в місті Обухів на вулиці Каштанова у дев’ятиповерховому будинку на сьомому поверсі. Під час пожежі з будинку евакуйовано 56 людей, з них — один потерпілий 1987 року народження. Потерпілого госпіталізовано до Обухівської центральної районної лікарні. Загасити пожежу вдалося за годину. Причина пожежі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області внаслідок ДТП є загиблі й травмовані. Смертельна аварія через негоду трапилась у місті Кагарлик. Біля АЗС “Укрнафта” зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП двоє людей загинуло, і ще дві людини отримали травми. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, як масштабна пожежа вщент знищила великий офіс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися