На трасі Київ — Ковель сталася ДТП з вантажівкою, легковиком та автобусом (ФОТО)

Оприлюднені подробиці аварії з постраждалими

На трасі Київ — Ковель сталася дорожньо-транспортна пригода з вантажівкою, легковиком та автобусом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Національної поліції України у Київській області.

За даними відомства, ДТП сталася в районі 38 кілометру автодороги Київ — Ковель.

"70-річний водій Renault з трьома пасажирками в салоні зупинився для повороту ліворуч. Слідом рухалась фура КамАЗ, 59-річний водій якої не врахував безпечної швидкості та дистанції. Внаслідок зіткнення, легковика викинуло на зустрічну смугу, і він зіткнувся з маршрутним автобусом "Рута" під керуванням 47-річного водія", — повідомили в поліції.

Внаслідок ДТП постраждали троє пасажирок першого авто — 37, 27 та 26 років. Усіх госпіталізовано до лікарні. Головне управління Національної поліції України у Київській області оприлюднило фото з місця аварії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області внаслідок ДТП є загиблі й травмовані. Смертельна аварія через негоду трапилась у місті Кагарлик. Біля АЗС “Укрнафта” зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП двоє людей загинуло, і ще дві людини отримали травми. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, як масштабна пожежа вщент знищила великий офіс.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися