У Києві юнак відкрив нарколабораторію та продавав психотропи по всій країні

Йому загрожує до 12 років за ґратами

У Києві затримали 19-річного дніпрянина, який організував в одній з промзон столиці нарколабораторію та склад зберігання готового "товару".  Він разом із ділками виготовляли психотропи у промислових масштабах. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

"Продукцію" збували через телеграм бот у різні регіони України. Завідував складом та займався реалізацією "товару" 21-річний мешканець Одеси. Під час проведення обшуку у чоловіків правоохоронні органи вилучили близько 50 кілограмів різних психотропних речовин, зокрема солі альфа ПВП, пігулок МДМА, шишок канабісу вагою близько 200 грамів, 150 грамів мефедрону, 200 грамів амфетаміну. Крім цього, було знайдено 142 літри прекурсорів, обладнання для виробництва психотропних речовин, лабораторне обладнання, засоби для фасування та зважування, мобільні телефони та інше обладнання.

Орієнтовна вартість вилучених психотропних речовин становить близько 130 тисяч доларів США. Наразі чоловіки перебувають під вартою. Їм загрожує до 12 років за ґратами з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві закінчено розслідування щодо злочинної організації, яка заробляла 1,6 млн гривень щомісяця на продажі метадону та димедролу. 

Читайте также