У Подільському районі Києва стався вибух

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві встановлюють обставини вибуху у приватному будинку в Подільському районі столиці. Про це розповіли в Національній поліції України у столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Це мешканець столиці. Інформації щодо інших постраждалих до поліції не надходило.

"Сьогодні, близько 16:50, до поліції Києва надійшла інформація про вибух у приватному будинку на вулиці Замковецькій. За викликом були негайно скеровані слідчо-оперативна група районного управління, співробітники ДСНС та лікарі. За попередньою інформацією, внаслідок вибуху загинув власник помешкання - киянин 1950 року народження", — повідомили у столичній поліції.

На місці події працює поліцейські та з’ясовують всі обставини вибуху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали агента російських спецслужб, який скоригував ракетні удари по столиці. Чоловіка завербували в Росії та відправили в Україну для проведення розвідувально-підривної діяльності. Також шпигун розвідував локації штабів та місця найбільшого зосередження особового складу і військової техніки Збройних сил України на території Києва та Житомирської області. Подробиці про спецоперацію — за посиланням.

Нагадаємо, що у Києві викрили працівницю українського посольства на допомозі нелегалам з терористично ризикових країн Азії з переїздом до Євросоюзу. За гроші вона пропонувала іноземцям незаконно виїхати до Євросоюзу транзитом через територію України. Для цього оформлювала візи для в’їзду до України як студентів українських закладів вищої освіти. Вартість такої "послуги" становила до трьох тисяч доларів з одного нелегала.

Читайте також, що на трасі Київ — Ковель сталася ДТП з вантажівкою, легковиком та автобусом.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1781


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися