Масштабна пожежа сталася на комбінаті у Київській області (ФОТО)

Рятувальники розповіли подробиці

У Фастівському районі Київської області сталася пожежа на території ПАТ Мотовилівський меблевий комбінат". Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, масштабна пожежа сталася в будівлі меблевого цеху у селищі міського типу Борова. Вогонь на площі 2400 квадратних метрів гасили десять годин 57 рятувальників.

"Врятовано дві адміністративні будівлі, склад готової продукції, станки. До гасіння пожежі залучалося від ДСНС 57 осіб та 14 одиниці техніки", — повідомили в ДСНС у Київській області.

Причина пожежі встановлюється. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області сталася пожежа в офісно-торгівельній будівлі, розташованій у селі Літки Зазимської територіальної громади по вулиці Шевченка. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, в Обухові під час гасіння пожежі з будинку евакуювали понад пів сотні людей. Горіла квартира на вулиці Каштанова у дев’ятиповерховому будинку на сьомому поверсі. Під час пожежі з будинку евакуйовано 56 людей, з них — один потерпілий 1987 року народження. 

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також про смертельну ДТП у Бориспільському районі Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися