Готель Дніпро в Києві готують до приватизації

На даний момент готель перейшла в управління ФДМ для подальшої приватизації

Київський готель Дніпро почали готувати до приватизації. Про це повідомив у своєму Facebook глава Фонду держмайна Дмитро Сенниченко.

Глава ФДМ провів координаційну зустріч з менеджментом. На даний момент готель перейшла в управління ФДМ для подальшої приватизації.

Сенниченко додав, що фінансовий, технічний і юридичний аудити об'єкта почнуться вже після новорічних свят. Пізніше розпочнеться підготовка маркетингових матеріалів і робота з потенційними інвесторами. Приватизаційний аукціон ФДМ планує оголосити влітку 2020 року.

Нагадаємо, що в наступному році уряд планує завершити приватизацію 300 малих підприємств , в число яких входить і готель Дніпро.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві з’явиться "кризова кімната" для допомоги жертвам домашнього насильства. Марина Хонда розповіла, що це "кімната" на випадок, коли поліція задокументувала факт насильства, але жертві потрібен час, щоб знайти всі документи та зорієнтуватися, що робити далі. За її словами, людина може десять днів перебувати в такій "кризовій кімнати", отримати первинну психологічну допомогуі пройти медичний огляд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися