У Києві затримали чоловіка, який підпалив машину блогера Антонова (Фото)

Столичні правоохоронці затримали й повідомили про підозру чоловікові, який підпалив автомобіль блогера і засновника проекту "dtp.kiev.ua" Владислава Антонова. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що подія трапилася в лютому 2021 року на вулиці Гоголівській у Шевченківському районі столиці. На спецлінію 102 звернувся чоловік, який повідомив, що у його дворі горить автомобіль. На місце події прибули рятувальники, оперативники та слідчо-оперативна група.

Виявилося, що у дворі житлового будинку сталося займання припаркованого джипа "Volkswagen Touareg". Рятувальники ліквідували пожежу, яка пошкодила передню частину транспортного засобу і його салон.

Начальник столичної поліції Андрій Крищенко заявив, що правоохоронці провели весь необхідний комплекс оперативно-розшукових заходів, переглянули записи з камер відеоспостереження і встановили, що у нічний час доби невідомий чоловіків підійшов до машини із підготовленою легкозаймистою рідиною й підпалив автомобіль.

Крищенко заявив, що палієм виявився 22-річний уродженець міста Глухів, який раніше не був судимий. Під час обшуку слідчі вилучили у нього з будинку речові докази.

За фактом події поліція почала кримінальне провадження за статтею про навмисне знищення чи пошкодження майна. Фігурант отримав підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в центрі Києва спалили прапор ЛГБТ перед початком маршу трансгендерів.

Читайте також про відповідь Кличка на атаки Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися