У центрі Києва спалили прапор ЛГБТ перед початок маршу трансгендерів (ФОТО)

У центрі столиці на Михайлівській площі представники громадської організації "Традиція і порядок" спалили прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "Бог, батьківщина, патріархат". Про це з місця подій повідомляє видання "Depo.Кіев".

Повідомляється, що перед початком маршу трансгендерів на Михайлівську площу прийшли кілька сотень традиціоналістів зі священиком і барабанами, які вигукували гасла "Бог, батьківщина, патріархат" і "смерть ЛГБТ".

На підході до площі колона традиціоналістів спалила прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "ганьба" і "ЛГБТ- це хвороба".

Нагадаємо, що сьогодні в центрі столиці проходить марш трансгендерів, який приурочений до другої річниці виключення трансгендерністі зі списку Міжнародної класифікації хвороб.

На марш зібралися кілька сотень людей з плакатами та прапорами ЛГБТ-спільноти, які рушили колоною по центру Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві учні погрожували влаштувати теракт в школі.

Читайте також про відповідь Кличко на звинувачення з боку президента Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михайло

22 травня 2021, 15:29

Если такое произошло в столице украины ,то что будет с ними когда они приедут в Донбасс ,их точно вперёд ногами вынесут))

Аааа

22 травня 2021, 14:53

Папа,папа ! А кто это ?! Это сына - пидарасы, ебуться в жопу и хотят быть на равных со всеми ! Мама,мама ! А кто это ? Это доченька - лесбиянки, лижут друг другу пезды и пихают в дырки разные дрючки. Хотят быть на равных со всеми ! Через покаяния отчистить, а нет, то расстрелять !

нугзар

22 травня 2021, 14:33

кто оплачивает охрану одного "болезного" тремя полицейскими? Соросу эти пи..ры надо - пусть и спонсирует полицию для их охраны, а у муниципалов вроде есть чем заняться

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися