У Києві на вокзалі посеред вулиці помер чоловік (Фото)

У столиці прямо на головному залізничному вокзалі біля входу в метро посеред вулиці помер чоловік. Трагедія сталася в ніч на 25 травня. Про це повідомили в Telegram-каналі dtp.kiev.ua.

Очевидці повідомили, що трагедія трапилася прямо біля входу у вестибюль станції метрополітену "Вокзальна". Проходьте помітили чоловіка, який лежав на землі, і викликали карету швидкої допомоги. Відзначається, що на бездомного він не був схожий.

З фотографії з місця подій можна побачити, що поруч з тілом померлого чоловіка лежать пакет і дорожня сумка. Місце події опечатали правоохоронці.

У соціальних мережах припустили, що у чоловіка стався напад, проте в той час на вулиці було мало людей. Саме тому лікарі пізно прибули на місце подій і не встигли врятувати пацієнта.

Нагадаємо, що в ніч на 24 травня на Житомирській трасі на виїзді зі столиці сталася жахлива ДТП. Фура зіткнулася з легковим автомобілем, через що обидві машини загорілися.

Загинули водій і пасажир легкового автомобіля, а також пішохід, якого від удару відірвало голову. Водія вантажівки доставили в лікарню у важкому стані.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що подорожчання проїзду в київському метро неминуче.

Читайте також про затримання палія машини блогера Владислава Антонова в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися