Стали відомі подробиці обвалу у Печерському районі Києва

Що розповіли у владі та в поліції

У Печерському районі Києва під час ремонту підпірної стіни для утримання ґрунту на вулиці Лютеранська, 7/10 стався обвал. Подробиці розповіли у Печерській районній державній адміністрації та у Національній поліції України, передають "Коментарі".

Внаслідок обвалу стіни один із робітників загинув, другий – доставлений у лікарню з травмою. У Печерській районній державній адміністрації, що виступає замовником ремонтних робіт, пояснили, що під час виконання робіт із капітального ремонту підпірних стін житлового будинку для утримання ґрунту на вулиці Лютеранській, 7/10, одна зі стін обвалилася.

"Поліцейські з’ясовують обставини події на будівництві у Печерському районі столиці. За попередньою інформацією, під час будівельних робіт стався обвал стіни, внаслідок чого один будівельник загинув, ще один травмований, йому надається медична допомога. Після з’ясування всіх обставин буде вирішуватися питання щодо кваліфікації зазначеної події", — заявили в Національній поліції України.

Зараз на місці обвалу працює слідчо-оперативна група. Також проводяться роботи з розбору завалів. Роботи з капітального на цьому об’єкті виконували чотири працівники підрядної організації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час відбиття ракетного удару уламки збитих снарядів пошкодили будинок, є постраждалі. Про наслідки чергового нападу російських окупантів на столицю та регіон розповіли у військових адміністраціях — подробиці.

Нагадаємо, Верховна Рада України схвалила в першому читанні законопроєкт про адміністративну відповідальність за порушення комендантської години. Про розміри штрафів — за посиланням.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися