Був у медичній масці: в Києві чоловік ґвалтував жінок в туалетах ТЦ

У столиці чоловік ґвалтував жінок в туалетах торгового центру, вриваючись туди в медичній масці. Сам гвалтівник заявив, що здійснював дані дії жартома. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що в березні 2019 року чоловік здійснював два зґвалтування в жіночих туалетах торгового центру на столичній Оболоні. Зловмисник увірвався в кабінку вбиральні в медичній масці, заздалегідь відкривши її ззовні та ґвалтував жінок, застосовуючи фізичну силу.

У прокуратурі заявили, що судове засідання по справі проводили в закритому режимі, щоб не розголошувати подробиці того, що сталося. Обвинувачений не визнав свою провину і кілька разів міняв тактику захисту. Після того, як були вивчені докази, чоловік не сперечався з тим, що знаходився на місці подій, проте повідомив суду, що здійснював ці дії жартома.

Зловмисника визнали винним за статтею про зґвалтування і призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки. Також він зобов'язаний відшкодувати по 30 тисяч гривень моральної компенсації кожній постраждалій дівчині за завдану моральну шкоду.

Нагадаємо, що на Київщині під час застілля на природі чоловік повалив на землю і згвалтував 15-річну дівчину. Також в області затримали чоловіка, який ґвалтував свою 91-річну бабусю.

Також в Києві сталося жахливе ДТП з фурою і легковим автомобілем. В її результаті  загинули водій і пасажир легковика, а також пішохід, якому відірвало голову від удару. Водія вантажівки доставили в лікарню у важкому стані.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на пішохідному мосту встановили нові скла.

Читайте також про стрілянину біля супермаркету в Києві, де був поранений боєць ВСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися